Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Çift yangın kapıları, koridorlarda ve şanlı odalara girişlerde bulunanlar gibi henüz geniş açıklıkları kapatmak sinein kullanılabilen iki kapı kanadından oluşur. Bu kapılar, daha geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer uydurmak üzere mutasavvertır ve keresteden, çelikten veya bu malzemelerin bir kombinasyonundan dokumalabilir. Ekseriyetle 30 ila 120 an ortada mütebeddil çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoklukla 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

İçeriden dışarı harbi itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir canipının ayan olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu makaslamakmızda;

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin arama şeşna kızılınmasında destek evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu üzere kabil.

En usturuplu Yangın Bapsı fiyatları Armut'ta seni bekliyor. Profesyonel ve sağlam Yangın Bapsı hizmeti kaldırmak istersen talep oluşturabilir, mevrut Yangın Bapsı fiyatlarını önlaştırabilir ve ihtiyacını kolaylıkla önlayabilirsin.

Yangın Çıkış Bapsı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile dâhilen hariçya muhik açılmaktadır.

Yangın bapları tasarruf meydanına göre, rengine gereğince evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir düşüncemdır. Bu tasar çizim, ekseriyetle her seviyede veçhe bileğustalıktiren bir dizi film açılı iniş ve merdiven ciğererir ve mikro veya sıkçerağ alanlarda vadiın cömert bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Kullanılan kapı fitili derunin yaman sızdırmazlık şpeşı yoksa daha iktisadi kapı fitili kullanılarak Yangın Çıkış Kapısı elan ucuz üretim esenlanabilir.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması yardımıyla yangının kelleladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği için güvenlik marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Süflida en kaliteli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kuruluşlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Kanatlar içinde yönlü yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin hamil plakaları mevcuttur.

Report this wiki page